+ 389 2 609 0218 contact@lblaw.com.mk

Договори и правни дела

Сеопфатност и максимална заштита за договарачите

Адвокатска канцеларија од Скопје со деловен и професионален пристап

Писмените договори се начин преку кој договорните страни ќе го гаранатираат остварувањето на предвидените цели и интереси. Правилно и сеопфатно составениот договор или правно дело ќе овозможи долготрајно одржување и развој на граѓанскиот или деловниот однос на договорните страни.

Од друга страна, пропуштањето определен договор или правно дело да биде составен од лице кое нема доволна експертиза, како и пропуштањето определен иден договор да не биде анализиран од стручно лице, во секојдневието предизвикува штетни последици за едната или обете договорни страни.

Од тие причини, преку искуството на Адвокатската канцеларија Лаличиќ и Бошкоски ќе Ви биде овозможено изготвување и анализа на:

W

Договори за продажба, подарок и други договори за располагање на имот

W

Договори за размена и физичка делба на недвижен имот

W

Договори за закуп и послуга

W

Договори за застапување и посредување

W

Договори за залог

W

Договори за уредување на меѓусебни односи

W

Други именувани и неименувани договори

Контактирајте не

contact@lblaw.com.mk

+ 389 2 609 0218

ул. Македонија бр. 11/1-5, 

Скопје

Посетете ја нашата канцеларија

ул. Македонија бр. 11/1-5, Скопје

Пратете ни mail

contact@lblaw.com.mk
(меѓутоа останете вклучени, пробуваме да вратиме за 15 минути)

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Јавете ни се

+ 389 2 609 0218

Закажете состанок преку интернет врска

Кажете ни кое време Ви одговара, и можеме да организираме состанок преку видео врска

Пишете ни или јавете се на

+ 389 78 884 304

Обичен, Viber, WhatsApp, Skype