+ 389 2 609 0218 contact@lblaw.com.mk

Адвокатска канцеларија Лаличиќ и Бошкоски

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

3 + 4 =

Локација:
ул. Македонија бр. 11/1-5,
Скопје – Центар, Македонија

Контакт:
+ 389 2 609 0218
contact@lblaw.com.mk

Работно време:
Понеденлник  – Петок : 09:00 – 17:00

Канцеларија

 

ул. Македонија бр. 11/1-5
Скопје, Македонија

Контакт

contact@lblaw.com.mk
+ 389 2 609 0218

Адвокатска канцеларија Лаличиќ и Бошкоски

ул. Македонија бр. 11/1-5