+ 389 2 609 0218 contact@lblaw.com.mk

Нашите клиенти

Од своето основање Адвокатска канцеларија Лаличиќ и Бошкоски од Скопје, Северна Македонија беше ангажирана и помогна на стотици домашни и странски клиенти. Горди сме што претставуваме клиенти од повеќе од 50 земји низ целиот свет.

Поради ограничувањата од адвокатска комора на Република Македонија, имаме забрана да ја објавиме нашата листа на клиенти, но Вие можете слободно да ни пишете тука за дополнителни информации.

Office

str. Makedonija no. 11/1-5
Skopje, Macedonia

Contact Us

contact@lblaw.com.mk
+ 389 2 609 0218

Lalicic & Boskoski Law Office