+ 389 2 609 0218 contact@lblaw.com.mk

Парница и арбитража

Ние сме удобни во судница

Резултатите се важни

Адвокатската канцеларија Лаличиќ и Бошкоски е определена дека секој спор треба да биде разрешен во најбрз можен рок и по вонсудски пат. Доколку постои можност за компромисно и прифатливо решение, сметаме дека одењето на суд е скапо, одзема многу време и го прави исходот несигурен.

Меѓутоа, одредени состојби не дозволуваат конечна разрешница без отпочнување на судска постапка. Определени спорни прашања не можат да се решат со согласност на двете спротивни страни.

Во такви услови, неопходно е отпочнување на судска постапка пред надлежен суд преку поднесување на тужба.

Во ваква постапка, нашата адвокатска канцеларија ќе ги застапува Вашите интереси и соодветно ќе се вложи за добивање на брз и посакуван исход од соодветната парница.

Од таа причина, сметаме дека нашиот пристап и познавање на процесната регулатива се применливи за нашите клиенти во следните постапки:

W

Парично побарување

W

Парично побарување

W

Трговски спорови

W

Осигурување

W

Надомест на штета (материјална и нематеријална)

W

Работни односи

W

Сопственост и други стварни права

W

Семејни и брачни спорови (развод на брак)

Контактирајте не

contact@lblaw.com.mk

+ 389 2 609 0218

ул. Македонија бр. 11/1-5, 

Скопје

Посетете ја нашата канцеларија

ул. Македонија бр. 11/1-5, Скопје

Пратете ни mail

contact@lblaw.com.mk
(меѓутоа останете вклучени, пробуваме да вратиме за 15 минути)

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Јавете ни се

+ 389 2 609 0218

Закажете состанок преку интернет врска

Кажете ни кое време Ви одговара, и можеме да организираме состанок преку видео врска

Пишете ни или јавете се на

+ 389 78 884 304

Обичен, Viber, WhatsApp, Skype

Канцеларија

ул. Македонија бр. 11/1-5
Скопје, Македонија

Контакт

contact@lblaw.com.mk
+ 389 2 609 0218

Адвокатска канцеларија Лаличиќ и Бошкоски

ул. Македонија бр. 11/1-5