+ 389 2 609 0218 contact@lblaw.com.mk

Консултантски услуги

Квалитетен правен совет е секогаш добредојден

Професионална адвокатска консултација за конечен резултат

Правните работи во кои е инволвирана една компанија најчесто се добро познати на одговорните лица или вработените правници. Меѓутоа, правните ентитети во секојдневието се среќаваат со правни прашања кои не претставуваат стандардни предизвици на работењето и за решавање на истите неопходно е консултирање со адвокат.

Ангажманот на адвокатска канцеларија која ќе Ве упатува како да ги надминете правните проблеми кои не претставуваат Ваша стандардна пракса ќе значи заштеда на време и средства за ангажирање на лице кое ќе се грижи за извршување на ваквата обврска.

Дополнително, нашето искуство кое е стекнато преку консултирање на различни клиенти од различни сектори на работа ќе Ви овозможи на правилен и брз начин да ги донесете сите одлуки кои се однесуваат на реализација на Вашиот бизнис интерес.

Адвокатската канцеларија нуди консултантски и советодавни услуги на своите клиенти во однос на:

W

Ревидирање и изготвување на договори и други правни акти

W

Работни односи

W

Деловно право

W

Облигациони односи

W

Имотно – правни прашања

W

Останати области

Контактирајте не

contact@lblaw.com.mk

+ 389 2 609 0218

ул. Македонија бр. 11/1-5, 

Скопје

Посетете ја нашата канцеларија

ул. Македонија бр. 11/1-5, Скопје

Пратете ни mail

contact@lblaw.com.mk
(меѓутоа останете вклучени, пробуваме да вратиме за 15 минути)

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Јавете ни се

+ 389 2 609 0218

Закажете состанок преку интернет врска

Кажете ни кое време Ви одговара, и можеме да организираме состанок преку видео врска

Пишете ни или јавете се на

+ 389 78 884 304

Обичен, Viber, WhatsApp, Skype

Канцеларија

 

11 Октомври 23/2-2
Скопје, Македонија

Контакт

contact@lblaw.com.mk
+ 389 2 609 0218

Адвокатска канцеларија Лаличиќ и Бошкоски

11ти Октомври бр. 23/2-2, Скопје, Р. Македонија