+ 389 2 609 0218 contact@lblaw.com.mk

Надомест на штета

Како штетата никогаш да не се случила

Ние ќе обезбедиме правично обештетување за Вас

Без разлика како е настанат, штетниот настан секогаш е непредвидлив и предизвикува последици за оштетениот.

Меѓутоа, регулативата предвидува дека имотот на секое лице мора да биде доведен во онаа состојба како штетата никогаш да не се ни случила, односно предвидува право на сатисфакција на секој кој претрпел штета врз својот имот или пак доживеал повреда на своите лични права.

Адвокатската канцеларија Лаличиќ и Бошкоски е во можност да Ви обезбеди обештетување за штета настаната по сите основи, односно за:

W

Штета настаната поради оштетување – намалување на имотот

W

Штета поради изгубена заработувачка/добивка

W

Нематеријална штета предизвикана поради повреда на личните права

Контактирајте не

contact@lblaw.com.mk

+ 389 2 609 0218

ул. Македонија бр. 11/1-5, 

Скопје

Посетете ја нашата канцеларија

ул. Македонија бр. 11/1-5, Скопје

Пратете ни mail

contact@lblaw.com.mk
(меѓутоа останете вклучени, пробуваме да вратиме за 15 минути)

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Јавете ни се

+ 389 2 609 0218

Закажете состанок преку интернет врска

Кажете ни кое време Ви одговара, и можеме да организираме состанок преку видео врска

Пишете ни или јавете се на

+ 389 78 884 304

Обичен, Viber, WhatsApp, Skype

Канцеларија

 

ул. Македонија бр. 11/1-5
Скопје, Македонија

Контакт

contact@lblaw.com.mk
+ 389 2 609 0218

Адвокатска канцеларија Лаличиќ и Бошкоски

11ти Октомври бр. 23/2-2, Скопје, Р. Македонија