+ 389 2 609 0218 [email protected]

ПОДЛАБОКО РАЗБИРАЊЕ. ПОДОБРО РЕШЕНИЕ.

Ние гледаме на правото на друг начин
Изнесете го Вашиот случајНово: Закажи видео состанок

Адвокатска канцеларија Лаличиќ и Бошкоски  на своите клиенти им овозможува ефективни и високо квалитетни правни и консултантски услуги.
Високиот степен на посветеност, правната експертиза и креативното размислување секогаш ги носи резултатите кои нашите клиенти ги очекуваат.

Зошто нас

Фокус кон клиентот, за посакуван резултат

Ние сме подготвени да одговориме на сите потреби и барања на клиентите во секое време. Овој пристап потврдува дека успехот и решавањето на правните предизвици и проблеми на нашите клиенти е главна цел за нас. Традиционалните принципи – прецизност, сеопфатност, посветеност, интегритет и пред сè квалитет, секогаш ги надминуваат очекувањата на  клиентот.

Брзи и ефикасни

По контактирањето на нашата канцеларија, клиентите никогаш не се оставени да чекаат со часови за одговор на нивната порака, да се сретнат со нас, или пак нивниот предмет да биде земен во работа. Нашата цел е квалитетна правна услуга за нашите клиенти, меѓутоа наш предизвик е таквата услуга да биде извршена навреме. Работиме брзо, ефикасно и никогаш не ги одлагаме резултатите за нашите клиенти.

Модерна адвокатска канцеларија

Нашата канцеларија е горда на својот модерен работен пристап кој на клиентот му нуди целосна услуга за потребната правна помош. Веруваме дека спектарот на услуги што ги нудиме на нашите клиенти е модерен бизнис пристап. Ние инсистираме на бизнис пристап при давањето на нашите правни услуги.

Адвокатска канцеларија Лаличиќ и Бошкоски

тел: + 389 2 609 0218
моб: + 389 70 701 114
[email protected]

Ведран Лаличиќ

Ведран смета дека укажаната доверба претставува темелна вредност која задолжително треба да резултира со исполнување на Ваше задоволство и успех. Неговиот енергичен дух претставува дополнителна предност при односот со клиентите. Неговиот пријателски, неформален, а во исто време сериозен и прецизен пристап кон работата, продуцира со доверба која му ја укажуваат клиентите. Ведран е ваш избор за адвокат, доколку барате целосна посветеност и комплетна правна услуга за Вашите потреби.

 

 

 

Мартин Бошкоски

Мартин е адвокат кој е целосно посветен на Вашиот случај. Тоа смета дека основните особини на секој адвокат треба да бидате интегритетот и лојалноста. Неговата работна пракса и навика подразбира ефективен пристап кон сите работни задачи. Мартин смета дека позитивниот резултат не е доволен за својот клиент, туку потребно е таквиот резултат да биде остварен во најбрзо време со најмалку трошоци. Доколку имате потреба од адвокат кој поседува модерен, брз и сеопфатен пристап за Вашиот случај, тогаш Вашиот најдобар избор е Адвокат Мартин Бошкоски.

 

тел: + 389 2 609 0218
моб: + 389 70 701 114
[email protected]

Ведран Лаличиќ

Вашиот избор за адвокат доколку барате целосна посветеност и сеопфатна правна експертиза за Вашите правни проблеми. Вашиот проблем станува негов проблем, а борбата за Вашата заштита ја смета за предизвик и професионална обврска. Покрај решавањето на правните проблеми и заштита на правата на своите клиенти, Адвокат Ведран Лаличиќ умешно ќе Ве води во остварувањето на Вашите цели и идеи.

 [email protected]

✆ + 389 70 701 114

Мартин Бошкоски

Мартин е адвокат кој е целосно посветен на Вашиот случај. Тоа смета дека основните особини на секој адвокат треба да бидате интегритетот и лојалноста. Неговата работна пракса и навика подразбира ефективен пристап кон сите работни задачи. Мартин смета дека позитивниот резултат не е доволен за својот клиент, туку потребно е таквиот резултат да биде остварен во најбрзо време со најмалку трошоци. Доколку имате потреба од адвокат кој поседува модерен, брз и сеопфатен пристап за Вашиот случај, тогаш Вашиот најдобар избор е Адвокат Мартин Бошкоски.

[email protected]

✆ + 389 78 884 304

Области на работа

Контактирајте не

Ќе добиете повратен одговор веднаш

7 + 7 =

Канцеларија

 

ул. Македонија бр. 11/1-5
Скопје, Македонија

Контакт

[email protected]
+ 389 2 609 0218

Адвокатска канцеларија Лаличиќ и Бошкоски

ул. Македонија бр. 11/1-5