+ 389 2 609 0218 contact@lblaw.com.mk

Недвижности и градежништво

Ние ќе ги поставиме темелите за Ваша правна сигурност

Заедно ќе изградиме решение

Познавањето на законите и домашните пракси е од огромно значење кога се во прашање недвижностите, како и сите права и обврски кои произлегуваат од нивното користење, располагање и ограничување.

Ние го нудиме нашето искуство и сме подготвени да ги заштитиме Вашите интереси со соодветен правен совет и Ваше застапување пред надлежните органи.

Во однос на градежништвото, сметаме дека најголемиот успех во оваа правна сфера е навременото избегнување на евентуалните штетни последици за нашите клиенти – инвеститори, давајќи правна помош до „обезбедување на имотен лист“.

Адвокатската канцеларија Лаличиќ и Бошкоски Ви нуди правна подршка до конечно реализирање на проектот со имотен лист:

W

Планирање и проектирање

W

Изградба и развој

W

Финансии и даночење

W

Обезбедување на дозволи и одобрение за градење

W

Изготвување и анализа на правна документација

W

Застапување пред надлежни органи

Контактирајте не

contact@lblaw.com.mk

+ 389 2 609 0218

ул. Македонија бр. 11/1-5, 

Скопје

Посетете ја нашата канцеларија

ул. Македонија бр. 11/1-5, Скопје

Пратете ни mail

contact@lblaw.com.mk
(меѓутоа останете вклучени, пробуваме да вратиме за 15 минути)

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Јавете ни се

+ 389 2 609 0218

Закажете состанок преку интернет врска

Кажете ни кое време Ви одговара, и можеме да организираме состанок преку видео врска

Пишете ни или јавете се на

+ 389 78 884 304

Обичен, Viber, WhatsApp, Skype

Канцеларија

 

ул. Македонија бр. 11/1-2,

Скопје, Македонија

Контакт

contact@lblaw.com.mk
+ 389 2 609 0218

Адвокатска канцеларија Лаличиќ и Бошкоски

11ти Октомври бр. 23/2-2, Скопје, Р. Македонија