+ 389 2 609 0218 contact@lblaw.com.mk

Работни односи

Ние ќе ги заштитиме Вашите права од работен однос

Адвоката за работни односи кој ќе Ви помогне да ги регулирате работните односи

Спецификите на пазарот на труд им овозможуваат на работодавачите да применуваат мерки кои се спротивни на важечките закони. Во голема мера, често поради непознавање на применливите одредби, работодавачите може да се најдат во позиција да ги повредуваат правата на своите вработени.

Истовремено, потребата за синхронизирање на работниот однос со регулативата постои и кај работодавачите кои имаат интерес да ја адаптираат стратегијата за развој на нивниот бизнис со постоечките правни норми.

Вака синхронизиран и правилно уреден работен процес претставува бенефит и за двете договорни страни кој треба на крај да продуцира со поповолна работна средина и финансиски придобивки за бизнисот. 

За тие цели, Адвокатската канцеларија Лаличиќ и Бошкоски може да Ви го понуди искуството кое се однесува на:

W

Подготовка и анализа на договори за вработување и менаџерски договори

W

Застапување и спроведување на постапки пред надлежните органи

W

Постапка за вработување и престој на странци

W

Спроведување на постапка за престанок на работен однос и преструктуирање

W

Права при заштита од конкурентско дејствување

W

Изготвување на правилници, одлуки и други интерни акти

W

Застапување пред надлежни судови и органи во постапки од работен однос

AWARD: Best Business Law Firm for 2019, North Macedonia (click here)

✓ Fluent English speaking lawyers
✓ Fair legal fees pricing (best value for the money) 
✓ Prompt and professional service
by Acquisition International Magazine

Контактирајте не

contact@lblaw.com.mk

+ 389 2 609 0218

ул. Македонија бр. 11/1-5, 

Скопје

Посетете ја нашата канцеларија

ул. Македонија бр. 11/1-5, Скопје

Пратете ни mail

contact@lblaw.com.mk
(меѓутоа останете вклучени, пробуваме да вратиме за 15 минути)

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Јавете ни се

+ 389 2 609 0218

Закажете состанок преку интернет врска

Кажете ни кое време Ви одговара, и можеме да организираме состанок преку видео врска

Пишете ни или јавете се на

+ 389 78 884 304

Обичен, Viber, WhatsApp, Skype

Канцеларија

ул. Македонија бр. 11/1-5
Скопје, Македонија

Контакт

contact@lblaw.com.mk
+ 389 2 609 0218

Адвокатска канцеларија Лаличиќ и Бошкоски

ул. Македонија бр. 11/1-5