+ 389 2 609 0218 contact@lblaw.com.mk

Деловно право

Бизнисот е во нашиот дух

Ние сме секогаш подршка за Вашиот бизнис

Секојдневните бизнис интеракции продуцираат голем број на правни прашања. Исто така, за воспоставување и уредување на еден деловен однос на професионален начин, со цел долготрајност, неопходна е професионална правна подршка. Нашата адвокатска канцеларија секојдневно опслужува клиенти кои успешно го водат својот бизнис и знаат дека правниот совет е есенцијален дел од нивниот успех.

Дополнително на ова, динамиката на работењето бара и константни корпоративни промени на управители, подружници, седиште и останати обележја на едно трговско друштво. Од оваа причина, на адвокатите им се овозможи статус на овластени регистрациони агенти заради спроведување на промените кои е неопходно и задолжително да ги направите за Вашето трговско друштво. 

Нашата адвокатска канцеларија како овластен регистрационен агент во Централниот регистар ги има спроведено сите видови на промени и таквата услуга ја обезбедува брзо, професионално и по цена адекватна на пазарот на вакви услуги. 

Адвокатската канцеларија Лаличиќ и Бошкоски како регистрационен агент е во можност да ги спроведе сите постаки пред Централниот регистар, како што се:

W

Основање на друштва и подружници на странски друштва

W

Регистрација на здруженија на граѓани и фондации

W

Промени на овластени лица, седиште, основачки акти и други податоци

W

Организирање и промена на подружници

W

Ликвидација на друштва и подружници

W

Запишување и промени на странски директни инвестиции

W

Сите останати постапки за корпоративни промени на трговските друштва

Правен блог – Деловно право

AWARD: Best Business Law Firm for 2019, North Macedonia (click here)

✓ Fluent English speaking lawyers
✓ Fair legal fees pricing (best value for the money) 
✓ Prompt and professional service
by Acquisition International Magazine

Контактирајте не

contact@lblaw.com.mk

+ 389 2 609 0218

ул. Македонија бр. 11/1-5, 

Скопје

Посетете ја нашата канцеларија

ул. Македонија бр. 11/1-5, Скопје

Пратете ни mail

contact@lblaw.com.mk
(меѓутоа останете вклучени, пробуваме да вратиме за 15 минути)

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Јавете ни се

+ 389 2 609 0218

Закажете состанок преку интернет врска

Кажете ни кое време Ви одговара, и можеме да организираме состанок преку видео врска

Пишете ни или јавете се на

+ 389 78 884 304

Обичен, Viber, WhatsApp, Skype